Постійно діючий
ТРЕТЕЙСЬКИЙ СУД
при Асоціації Українських банків

Щодо смс від невідомих абонентів про нібито засідання третейського суду при АУБ

У зв’язку з запитами боржників банків, які отримують смс-повідомлення від невідомих абонентів про нібито засідання третейського суду при АУБ за позовами до них банків повідомляємо, що про  розгляд справ за позовами банків третейський суд при  АУБ повідомляє сторони спору  рекомендованими листами за адресою місця реєстрації боржників вказаної у паспорті та/або у кредитному договорі. Перед цим боржники повинні отримати від кредитора копію позову до третейського суду, а позивач – сплатити третейський збір за розгляд позову.

Розгляд спорів у третейському суді можливий лише за наявності у кредитному договорі відповідного третейського застереження. Розгляд спору третейськими судами здійснюється відповідно до Закону України «Про третейські суди» та  – Регламенту конкретного третейського суду. Цей закон, Регламент третейського суду при АУБ та інші документи  розміщені на даному сайті.

Третейську угоду або застереження про розгляд спорів у третейському суді використовують не всі українські банки. Третейське застереження банків може передбачати розгляд спорів у різних третейських судах, а не тільки - у третейському суді при АУБ.

Перечень усіх третейських судів в України з їх місцезнаходженням та складом суддів  розміщений у Єдиному реєстрі громадських формувань.

Про розгляд справ у державних судах за участю боржників, у тому числі справ про видачу виконавчого документу на рішення третейських судів,  боржники можуть дізнатись за пошуком на сайті «Судової влади» за прізвищем боржника.

На письмові запити третейський суд  відповідатиме електронною поштою. Електронна адреса третейського суду при АУБ:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

aub logo 100 cropped logo
 
 
 
 

При використанні матеріалів Третейського суду при АУБ цитуванння веб сторінки є обов'язковим

Сopyright © 2019.